Humor Groc

Es tracta d'un circuit de proves d'humor groc , amb un speaker que organitza els equips i divertides proves . Inclou trofeus i cervesa fresca .

Conjunt de proves que s'enfrontaran als diferents equips . Els participants hauran de demostrar quin equip té més valentia , destresa , intel · ligència i ganes de passar-s'ho molt bé. Gran trobada entre més grups amb ganes de passar-ho bé .

La nostra Gimcana d'Humor Groc aquesta creada per a aquells amb moltes ganes de passar una estona molt divertida compaginant les proves d'agilitat mental i les físiques . Per aconseguir l'èxit és molt important la coordinació i un bon treball en equip .

Les proves estaran dirigides pel nostre speaker amb diferents nivells :

- NIVELL 1: Presentació de jugadors i proves bàsiques de coordinació d'equips ( esquís múltiples , estirar la corda , cursa en sacatron , futbolí humà, etc . ) Aquest nivell és de gran importància per la capacitat per treure efectivitat al treball en equip .

- NIVELL 2: Aquí es crea rivalitat entre els jugadors del mateix equip per determinar qui seran els líders del mateix . El Speaker pot triar proves com pal ensabonat , búfal mecànic , ring de sumo, diana de pilotes al tonto .. etc .

- NIVELL 3 : Aquest nivell mesurem la intel · ligència dels jugadors de l'equip . En aquest nivell es poden triar proves com el tangram gegant , Genga gegant , 3 en ratlla boig .. etc .

- NIVELL 4: És el nivell més difícil , cal superar les dificultats de la pista Americana i passar pels seus obstacles , rampes .. la dificultat és extrema ja que és inflable i el jugador haver de portar a les mans galledes d'aigua .

- NIVELL 5: Aquí només arriben els més aventurers , les proves varien segons l'època de l' any . Des del túnel d'escuma fins a passar per la bassa o passar per la zona de fang sense tocar la corda .

Menú paella en Paintball Peñiscola

 

Entrantes variados
Paella o fideua
Barra libre de cerveza y/o sangria durante la comida
Disponibilidad de espacio en nuestra zona de picnic

Parrillada