Humor Groc

Es tracta d'un circuit de proves d'humor groc , amb un speaker que organitza els equips i divertides proves . Inclou trofeus i cervesa fresca .

Conjunt de proves que s'enfrontaran als diferents equips . Els participants hauran de demostrar quin equip té més valentia , destresa , intel · ligència i ganes de passar-s'ho molt bé. Gran trobada entre més grups amb ganes de passar-ho bé .

La nostra Gimcana d'Humor Groc aquesta creada per a aquells amb moltes ganes de passar una estona molt divertida compaginant les proves d'agilitat mental i les físiques . Per aconseguir l'èxit és molt important la coordinació i un bon treball en equip .

Les proves estaran dirigides pel nostre speaker amb diferents nivells :

- NIVELL 1: Presentació de jugadors i proves bàsiques de coordinació d'equips ( esquís múltiples , estirar la corda , cursa en sacatron , futbolí humà, etc . ) Aquest nivell és de gran importància per la capacitat per treure efectivitat al treball en equip .

- NIVELL 2: Aquí es crea rivalitat entre els jugadors del mateix equip per determinar qui seran els líders del mateix . El Speaker pot triar proves com pal ensabonat , búfal mecànic , ring de sumo, diana de pilotes al tonto .. etc .

- NIVELL 3 : Aquest nivell mesurem la intel · ligència dels jugadors de l'equip . En aquest nivell es poden triar proves com el tangram gegant , Genga gegant , 3 en ratlla boig .. etc .

- NIVELL 4: És el nivell més difícil , cal superar les dificultats de la pista Americana i passar pels seus obstacles , rampes .. la dificultat és extrema ja que és inflable i el jugador haver de portar a les mans galledes d'aigua .

- NIVELL 5: Aquí només arriben els més aventurers , les proves varien segons l'època de l' any . Des del túnel d'escuma fins a passar per la bassa o passar per la zona de fang sense tocar la corda .

Menú paella en Paintball Peñiscola

 

Entrantes variados
Paella o fideua
Barra libre de cerveza durante la comida
Disponibilidad de espacio en nuestra zona de picnic

Menú Parrillada Peñiscola

MENÚ BARBACOA
Embutidos variados
Pan de "pages"
Tomate, ajo, aceite, "allioli"......
Ensalada Carne para la brasa (5 piezas por persona) Postre Barra libre durante la comida de cerveza y/o sangria hasta el postre.

SOLO SE PUEDA CONTRATAR CON ALGUNA ACTIVIDAD.