comercial@espectaclesterresdelebre.cat | 691 540 942

Castells amb rampa

Crea tu evento a medida

Castell Diversió

Castell Diversió Foto 1

Desde

250 €

És un castell inflable gran, amb obstacles en la part de baix i una rampa gran perquè els nens puguin pujar i tirar-se per l'altra part fent un tobogan molt divertit. És una atracció de grans dimensions, perquè gaudeixin molts nens alhora.
 

Castell del pirata

Castell del pirata Foto 1

Desde

180 €

Divertit inflable amb el cap d'un pirata en la seva part mes alta i banderes, a més té un tobogan en la part dreta amb una paret davantera per evitar caigudes. Aquest castell té dibuixos en l'exterior com un cofre del tresor, espases, palmeres...

Les parets són...

Castell pirata 2 mastils

Castell pirata 2 mastils Foto 1

Desde

180 €

És un Castell molt original en forma de vaixell pirata, amb les figures de pirates i molts obstacles en el seu interior, a més disposa d'un tobogan que s'accedeix a ell mitjançant uns esglaons.

Castell Rampa Boja

Castell Rampa Boja Foto 1

Desde

180 €

Castell inflable gran, que té una rampa perquè els nens puguin pujar. Es puja al cim per unes escales i la seva rampa lateral converteix  l'atracció en un divertit tobogan. També té obstacles en el seu interior.

Rampa Titanic

Rampa Titanic Foto 1

Desde

190 €

És una rampa en forma de vaixell. es puja al cim per unes escales i la seva rampa lateral converteix l'atracció en un divertit tobogan. Aquesta atracció és perfecta per a esdeveniments amb molts nens.

Tobogan

Tobogan Foto 1

Desde

300 €

Divertit tobogan inflable amb paret final de seguretat. Al lateral de la rampa té una escala amb esglaons perquè els nens pugin amb facilitat. Aquesta atracció és molt impactant i vistosa.

Castell Timpson

Castell Timpson Foto 1

Desde

150 €

Castell inflable gran, que té dues rampes perquè els nens puguin pujar i baixar. També conté obstacles al seu interior.

ROCÒDROM DISNEY

ROCÒDROM DISNEY Foto 1

Desde

200 €

Rocòdrom de 4 metres d'altura per un lateral i per l'altre lateral rampa. Aquest model és perfecte per a nens de comunió. Els nens a més de botar podran fer esport pujant pel rocòdrom i lliscant-se per la rampa.

Trineu

Trineu Foto 1

Desde

350 €

El funcionament d'aquesta rampa té una temàtica molt divertida, es tracta de pujar a un trineu i lliscar com si fos una muntanya nevada. Aquest descens és molt divertit per la seguretat que té lliscar per una rampa inflable.

2012 ESPECTACLES TERRES DEL'EBRE. Tots els drets reservats